Aquakids

Snorkelen, survival of aquavaria

Wil je graag blijven zwemmen, na je C-diploma, dan kan dat natuurlijk ook. Op de woensdagavond kun je Snorkelen en op de vrijdagavond kun je meedoen met onze Survivalles of een Aquavaria les.

Op de woensdagavond kun je Snorkelen en op de vrijdagavond kun je meedoen met onze Survivalles of een Aquavaria les.

Bij Aquavaria leer je uitbreidingen van wat je al bij het C-diploma hebt geleerd, zoals: de keerpunten van de zwemslagen, wedstrijdstart, vlinderslag, met een bal zwemmen en een pop opduiken. We oefenen voor het diploma Zwaardvis Brons, Zilver of Goud. Je kunt de diploma’s Zwaardvis van ENVOZ halen. Klik door als je wilt weten wat je moet doen om het diploma te halen:

Bij Snorkelen leer je de beginselen van het snorkelen en alles wat je moet kunnen voor als je later met perslucht wilt gaan duiken. De snorkeluitrusting en zwemvliezen kun je van ons gebruiken.

Je krijgt diverse opdrachten die je met je snorkelset op moet uitvoeren, zoals: koprollen onder water, iets opduiken, met de schredesprong te water gaan. Je leert tekens die internationaal gebruikt worden om onder water te kunnen communiceren met je collega- snorkelaar. Je kunt de diploma’s Snorkelen van ENVOZ halen.

Bekijk: Wat je moet doen om het diploma te halen.

Bij de Survivalles oefen je de hele les met extra kleding aan. Je leert hoe je op je laarzen kunt blijven drijven en hoe je met je regenjack en regenbroek een hulpmiddel kunt maken om te drijven en naar de kant te zwemmen. Ook ga je je vriend of vriendin redden en leer je hoe je weer in een boot kunt klimmen, nadat je er uit bent gevallen. Ook oefenen we zwemmen met een geblindeerde bril op. Dit komt van pas als je bijvoorbeeld in zeer troebel water terecht komt. Je kunt de diploma’s Dolfijn van ENVOZ halen.

Bekijk: Wat je moet doen om het diploma te halen.

Informatie & aanmelden

Aquakids (Beetsterzwaag)

Prijs per maand – Beetsterzwaag € 39,50
Inschrijfgeld (eenmalig) € 17,50

Locatie(s)
Zwembad Revalidatie Friesland
Adresgegevens & route

Gebruik de button of download het formulier om je aan te melden.

Direct aanmelden

Acties

Aquarius Zwemopleidingen biedt verschillende acties, o.a.:

  • Grote gezinnenkorting
  • Ouderkorting
  • Combinatie korting
  • Gratis proefles

NRZ banner

Kantooradres

Aquarius Zwemopleidingen
De Wal 29
9269 RA
Veenwouden
Telefoon: 0511 - 47 29 87

Spreekuur

Het telefonisch spreekuur is op

  • woensdag van 10.00 – 12.00 uur.
  • vrijdag van 9.30 – 11.30 uur.

Onze Algemene voorwaarden