Ouder- en kindzwemmen speciaal

1-8 jaar

In de lesgroep op de zaterdagmiddag in Beetsterzwaag ligt het tempo van de les lager. Hierdoor is er meer tijd voor differentiatie. De groep is uitgegroeid tot een inclusieve lesgroep, waarbij zowel kinderen met een handicap of beperking als kinderen zonder handicap of beperking gezamenlijk zwemmen.

Alle kinderen worden op een speelse manier uitgedaagd de basisvaardigheden aan te leren die voorbereiden op het Zwem-ABC.

Bij deze groep wordt gewerkt aan het leren omgaan met het water en dit te ontdekken. De les heeft een vaste lesstructuur. Afwisselend wordt gebruik gemaakt van zowel diep als ondiep water. De ouders of evt. andere begeleiders ondersteunen het kind. Er wordt gewerkt aan vergroting van de zelfredzaamheid van de kinderen en het verbeteren van hun motorische ontwikkeling. Alle kinderen worden op een speelse manier uitgedaagd de basisvaardigheden aan te leren die voorbereiden op het Zwem-ABC.

Tijdens de lessen is er de mogelijkheid de Teddybeer diploma’s Brons, Zilver en Goud van de Stichting ENVOZ / STA te behalen. Hier krijgt uw kind ook een mooie badge bij om op de zwemkleding te bevestigen of bij het diploma te bewaren. Volg de link voor de diplomavereisten: //www.envoz.nl/diplomas/teddybeer-serie.html

Als de kinderen eraan toe zijn, kunnen zij direct instromen in een van onze lessoorten die opleiden voor het A-diploma van het Zwem-ABC.
Voor de kinderen met handicap of beperking wordt vooral ‘Samen voor A’ aanbevolen.

Informatie & aanmelden

Ouder- en kindzwemmen speciaal (Beetsterzwaag)

Prijs per maand – Beetsterzwaag € 39,50 (3/4 uur)
Inschrijfgeld (eenmalig) € 17,50

Locatie(s)
Zwembad Revalidatie Friesland
Adresgegevens & route

Gebruik de button of download het formulier om je aan te melden.

Direct aanmelden

Acties

Aquarius Zwemopleidingen biedt verschillende acties, o.a.:

  • Grote gezinnenkorting
  • Ouderkorting
  • Combinatie korting
  • Gratis proefles

NRZ banner

Kantooradres

Aquarius Zwemopleidingen
De Wal 29
9269 RA
Veenwouden
Telefoon: 0511 - 47 29 87

Spreekuur

Het telefonisch spreekuur is op

  • woensdag van 10.00 – 12.00 uur.
  • vrijdag van 9.30 – 11.30 uur.

Onze Algemene voorwaarden