Ouder- en kindzwemmen

Ouder- en kindzwemmen

Speelse zwemlessen

Ouder- en kindzwemlessen zijn leuke en speelse zwemlessen voor kinderen vanaf 15 maanden, waarbij de ouder of begeleider actief meedoet. Uw kind krijgt opdrachten waardoor hij/ zij met plezier leert te overleven in het water. In warm, ondiep water leren de kinderen de kracht van het water voelen en kennen. Hierna leren zij zichzelf te redden in dit water. We oefenen ook in diep water om de kinderen hieraan te laten wennen.

De zwemlessen ondersteunen en begeleiden het kind in de motorische ontwikkeling en versterken de gevoelsband tussen ouder en kind.

De zwemlessen ondersteunen en begeleiden het kind in de motorische ontwikkeling en versterken de gevoelsband tussen ouder en kind. De lessen zijn een goede voorbereiding op de “echte” zwemlessen van het ZwemABC. Diverse liedjes geven een vaste structuur aan de les, wat herkenning biedt voor het kind. Door het gebruik van wisselende materialen wordt het kind uitgedaagd aan de oefeningen mee te doen.

Tijdens de lessen is er de mogelijkheid de Teddybeer diploma’s Brons, Zilver en Goud van de Stichting ENVOZ / STA te behalen. Hier krijgt uw kind ook een mooie badge bij om op de zwemkleding te bevestigen of bij het diploma te bewaren. Volg de link voor de diplomavereisten: //www.envoz.nl/diplomas/teddybeer-serie.html

De lessen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagmorgen in Drachten en zaterdagmiddag in Beetsterzwaag. Op zaterdagmiddag is de les ook geschikt voor kinderen met handicap of beperking. Zie ouder- en kindzwemmen speciaal.

Aansluitend aan deze lessen kan uw kind direct instromen bij onze zwemlessen! Dus geen wachtlijst voor instroom bij de lessen voor het Zwem-ABC!

Informatie & aanmelden

Ouder- en kindzwemmen (Drachten & Beetsterzwaag)

Prijs per maand – Drachten € 28,50 (1/2 uur)
Prijs per maand – Drachten € 39,50 (3/4 uur)
Prijs per maand – Beetsterzwaag € 39,50 (3/4 uur)
Inschrijfgeld (eenmalig) € 17,50

Locatie(s)
Zwembad van Talant De Twirre
Adresgegevens & route

Zwembad Revalidatie Friesland
Adresgegevens & route

Gebruik de button of download het formulier om je aan te melden.

Direct aanmelden

Acties

Aquarius Zwemopleidingen biedt verschillende acties, o.a.:

  • Grote gezinnenkorting
  • Ouderkorting
  • Combinatie korting
  • Gratis proefles

NRZ banner

Kantooradres

Aquarius Zwemopleidingen
De Wal 29
9269 RA
Veenwouden
Telefoon: 0511 - 47 29 87

Spreekuur

Het telefonisch spreekuur is op

  • woensdag van 10.00 – 12.00 uur.
  • vrijdag van 9.30 – 11.30 uur.

Onze Algemene voorwaarden