Zwem-ABC

vanaf 4 jaar

Vanaf vier jaar kunnen kinderen zwemles volgen bij ons. De groepen bestaan uit tien kinderen. Een vaste, gediplomeerde, zwemonderwijzer maakt de kinderen één keer per week wegwijs in het water.

De eerste lessen staat het wennen aan het water centraal. Een belangrijke periode, omdat hierin de basis gelegd wordt voor het zwemmen. De kinderen leren drijven op borst en rug, te water gaan en eruit klimmen, draaien van borst naar rug, onder water gaan, onder water kijken en zoeken.

Kinderen leren zo het water kennen en zich er prettig in te voelen. Terwijl de watergewenning nog in gang is, starten wij na enkele lessen ook al met het aanleren van de zwemslagen. De kinderen leren vier zwemslagen: de enkelvoudige rugslag, de schoolslag, de borstcrawl en de rugcrawl.

Bij het vernieuwde Zwem-ABC ligt het accent er op dat een kind zich in het water onder alle omstandigheden moet kunnen redden. Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor je kind bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger wordt. Een kind dat het Zwem-ABC heeft gehaald, is dan ook zwemveilig en kan deelnemen aan allerlei activiteiten op, in en aan het water.

Vijf keer per jaar organiseren wij kijklessen. U krijgt dan de gelegenheid de vorderingen van uw kind te bekijken en te bespreken met de zwemonderwijzer van uw kind.

We bieden diverse lessoorten aan zodat ook voor uw kind de passende lessoort kan worden gekozen. Tijdens alle lessoorten maken wij gebruik van een doorstroomsysteem van verschillende niveau’s . Uw kind stroomt door naar een volgend niveau op het moment dat hij daaraan toe is; en volgt zo dus een individueel leertraject. Zie ook onze informatie over leerlingvolgsysteem en diplomazwemmen.

Zie ook: lestijden en prijzen

Informatie & aanmelden

Zwem-ABC (Drachten & Beetsterzwaag)

Tarieven Drachten (per maand)
Zwemles A diploma – € 49,50
Inschrijfgeld (eenmalig) € 17,50

Tarieven Beetsterzwaag (per maand)
Zwemles 45 minuten (A – woensdag – max 8 kinderen) – € 43,25
Zwemles 45 minuten (A- donderdag – max 7 kinderen) – € 49,50
Zwemles 45 minuten (B & C lessen – max 10 kinderen) – € 39,50
Zwemles 90 minuten (zaterdagmorgen) – € 77,50

Inschrijfgeld (eenmalig) € 17,50

Locatie(s)
Zwembad van Talant De Twirre
Adresgegevens & route

Zwembad Revalidatie Friesland
Adresgegevens & route

Gebruik de button of download het formulier om je aan te melden.

Direct aanmelden

Acties

Aquarius Zwemopleidingen biedt verschillende acties, o.a.:

  • Grote gezinnenkorting
  • Ouderkorting
  • Combinatie korting
  • Gratis proefles

NRZ banner

Kantooradres

Aquarius Zwemopleidingen
De Wal 29
9269 RA
Veenwouden
Telefoon: 0511 - 47 29 87

Spreekuur

Het telefonisch spreekuur is op

  • woensdag van 10.00 – 12.00 uur.
  • vrijdag van 9.30 – 11.30 uur.

Onze Algemene voorwaarden